top of page

Coaching Sessions

 Η επιτυχία βρίσκεται μέσα σας

lifestyle.jpg

Life Coaching

Ζήστε τη ζωή που ονειρεύεστε!

Μέσα από αυτές τις συνεδρίες δουλεύουμε μαζί σας ώστε να εφαρμόσουμε όλες τις απαιτούμενες τεχνικές για την προσωπική σας ανάπτυξη. Μαθαίνουμε το πώς μπορεί κανείς να πετυχαίνει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς του στόχους, με βάση τον χαρακτήρα, τις εμπειρίες και τα βιώματα του. Ο Coach δεν υπεισέρχεται σε βάθος για το τί συνέβη στο παρελθόν αλλά διατυπώνει ερωτήματα ώστε να συνειδητοποιήσει το ίδιο το άτομο την σημερινή του πραγματικότητα και να ανακαλύψει τις απαντήσεις που έψαχνε μέσα του. Στόχος της συνεργασίας με τον Coach είναι να σχεδιάσετε τη ζωή που ονειρεύεστε και να διαμορφώσετε το πλάνο για να το πετύχετε.

Graduates

Career Coaching

Καθοδήγηση και Παρακίνηση

Θα θέλατε να μπορούσατε να αναδείξετε τα δυνατά σας σημεία σε μια συνέντευξη;

Επιθυμείτε να βρείτε το επάγγελμα που σας ταιριάζει, θα σας γεμίζει πληρότητα και αυτοπεποίθηση καθημερινά;

Αισθάνεστε ότι η επαγγελματική σας σταδιοδρομία βρίσκεται σε κάποιο τέλμα;

Νιώθετε ότι προσθέτετε πάντα νέους στόχους στην καθημερινότητα σας, αλλά συνήθως δεν κατορθώνετε να τους ολοκληρώσετε;

Η εξειδίκευσή μας θα σας βοηθήσει να πετύχετε όσο δυνατόν περισσότερους από τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους σας. Από τη σύνταξη ενός ανταγωνιστικού βιογραφικού σημειώματος, τον εντοπισμό των δεξιοτήτων σας μέσω εργαλείων αυτογνωσίας και επικοινωνίας, αλλά και με τη βοήθεια εξατομικευμένων τεχνικών αυτοβελτίωσης και εξέλιξης της επαγγελματικής σας εικόνας, η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει ώστε να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο  personal branding.

Ελάτε σε επαφή σήμερα μαζί μας και αποκτήστε τον έλεγχο της ζωής σας.

Successful Work Team

Team Coaching

Στοχεύοντας σε υψηλές επιδόσεις

Το Team Coaching ενδείκνυται για την συγκρότηση και οργάνωση μιας ομάδας ανθρώπων που δημιουργήθηκε πρόσκαιρα για τις ανάγκες ενός σεμιναρίου ή μιας περιστασιακής εργασίας. Διαφέρει από το Group Coaching, όπου ένας μικρός αριθμός ατόμων με συμπληρωματικές δεξιότητες έχουν δεσμευτεί για έναν κοινό σκοπό και επομένως κατέχουν αμοιβαία ευθύνη για τις επιδόσεις τους. Η πολυετής εμπειρία των συνεργατών μας, δίνει τις κατάλληλες οδηγίες στον manager της ομάδας, ώστε να κερδίσει το μεγαλύτερο παραγωγικό αποτέλεσμα.

health-coaching.jpg

Health Coaching

Αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας

To Health Coaching είναι μια πρακτική, επιστημονικά τεκμηριωμένη και πραγματοποιείται σε ατομικές συνεδρίες. Οι συνεργάτες μας σας βοηθούν να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και να εξαλείψετε συμπεριφορές ή συνήθειες που αυξάνουν τους κινδύνους εμφάνισης ασθενειών και σας μαθαίνουν μεθόδους που θωρακίζουν την υγεία σας.  Ο Health Coach αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας ολιστικής - διεπιστημονικής παρέμβασης, δρώντας προληπτικά και καλλιεργώντας το εσωτερικό κίνητρο του καθ’ ενός από εσάς. Δεν χρησιμοποιείται μια τυποποιημένη μέθοδο, αλλά μια μέθοδος προσαρμοσμένη στον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του καθενός από εσάς.

Wedding Kiss

Relationship Coaching

Τα μυστικά για μια σχέση που διαρκεί

Όταν μια σχέση περνάει κρίση, το coaching σχέσεων με τους εξειδικευμένους μας επιστημονικούς συνεργάτες μας βοηθά τα ζευγάρια να βρουν την ηρεμία και να αντιληφθούν ότι συμβίωση σημαίνει αμοιβαίες υποχωρήσεις.  Ένας coach σχέσης μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα όρια στη σχέση σας, να καταλάβετε την τρέχουσα κατάσταση, να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, να ευτυχίσετε μέσα στο γάμο σας.
Οι coaches μας έχουν εμπειρία και κατάρτιση σε διάφορες δυναμικές σχέσεων, από ρομαντικές σχέσεις μέχρι οικογενειακές σχέσεις και φιλίες.
H συνεδρία στην αρχή γίνεται με 2 coaches ξεχωριστά για τον καθένα και μετά γίνονται 2 προς 2, με στόχο να ζείτε την κάθε σας ημέρα μοναδικά.

Ad executive

Executive Coaching

Όταν η επιτυχία δεν έχει όρια

Το Executive Coaching στοχεύει στη βελτίωση της απόδοσης των υψηλόβαθμων στελεχών μιας επιχείρησης. Είναι παρόμοιο με το αθλητικό coaching για αθλητές υψηλής απόδοσης. Ο ρόλος του coach είναι να εντοπίσει τα αδύνατα σημεία και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερο επίπεδο αποτελεσματικότητας στις απαιτητικές αρμοδιότητες που έχουν οι θέσεις αυτές. Υψηλόβαθμα στελέχη αναζητούν καθημερινά την υποστήριξη και τις συμβουλές μας. Σε αντίθεση με τα μεσαία στελέχη ή το προσωπικό, τα Executive στελέχη βρίσκονται σε μοναδική θέση στην κορυφή της κάθε επιχείρησης και πρέπει να την διατηρήσουν.

bottom of page